![]() | ۱ | ۲ | ![]() |
کتاب «عصر جدید» نوشته سیدمحمدمهدی میرباقری بر محور چهار گفتار تحلیلی تنظیم و تدوین شده که عناوین هر یک از آنها به این شرح است: میراث گذشته انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم، استراتژی آینده انقلاب اسلامی، جایگاه استراتژیک بیانیه گام دوم و الزامات تحقق آن و بیانیه گام دوم مبنای ساماندهی ...
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرهنگستان علوم اسلامی، کتاب دین و ایدئولوژی در فرآیند ظهور و سقوط مدرنیته به قلم حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا خاکی قراملکی عضو هیات علمی فرهنگستان علوم اسلامی منتشر شد.***تاریخ حیات بشر در کشاکش و چالش بنیان برانداز غلطیدن به پارسایی دنیاگریزانه با چرخش به دنیاگرایی ...
«درآمدی بر رویکردهای فقه حکومتی»، مجموعه دیدگاههای سیدمحمدمهدی میرباقری در مورد فقه حکومتی توسط انتشارات تمدن نوین اسلامی منتشر شد.
نشر تمدن نوین اسلامی کتابی با محوریت سبک زندگی و رسانه و بررسی ابعاد این دو مقوله منتشر کرده است.
سلسله مباحث امامشناسی آیتالله میرباقری با محوریت بررسی جایگاه امام در نظام خلقت روانه بازار کتاب شد.
از سوی نشر تمدن نوین اسلامی منتشر شد
کتاب «تاملات قرآنی در پرتو معارف اهل بیت» از سوی نشر تمدن نوین اسلامی منتشر شد.
نشر تمدن نوین اسلامی منتشر کرد
کتاب گفتوگویی درباره مفاهیم فیزیکی و هندسی «نسبیت انیشتین» که گفتوگویی با پرفسور فرهنگ لران است منتشر شد.
کتاب «قانونگذاری اسلامی» از سوی نشر تمدن نوین اسلامی منتشر شد.
کتاب «شرحی بر خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)» از سوی نشر تمدن نوین اسلامی در نمایشگاه کتاب عرضه میشود.
. از جمله مباحث این نوشتار به چیستی هنر از منظر قرآن، هنر در بستر نور یا بستر ظلمت، عبودیت انسان، نمود هنر دینی، توجه به الگوی هنری دعای ابوحمزه ثمالی، اسارت و پریشانی انسان، نمود هنر مدرن است.
کتاب«ضیافت بلا» مقامات سلوکی در زیارت عاشورا، در دو فصل با عنوان های «سیر و سلوک متعارف» و «مقالات سلوکی از زیارت عاشورا» تنظیم و چاپ شده است. این کتاب، تنظیم متن سخنرانی های حجتالاسلام والمسلمین میرباقری درباره مقایسه ارکان و مراحل سیر و سلوک متعارف و سیر و سلوک با بلای معصومین(ع) است.
اثر حجتالاسلام والمسلمین پیروزمند؛
کتاب مبانی و الگوی مهندسی فرهنگی (برگزیده در دوازدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی) با حمایت و سرمایهگذاری مرکز پژوهشی روش علوم و تحقیقات اسلامی منیر و توسط نشر تمدن نوین اسلامی در سه فصل با عناوین زیرساخت مهندسی فرهنگی، الگوی مهندسی فرهنگی کشور و سه الگوی خاص در مهندسی فرهنگی روانه بازار شده است.
در این کتابک، رویکردهای مختلف صاحبنظران مسلمان را در مواجهه با علم و فنّاوریهای مدرن تبیین شده و اختلاف و اشتراک آنها را بازگو میشود. سپس به تعریف عام علم و سطوح مختلف فنّاوری، و بررسی ابعاد و لایههای هستی شناسانه، تاریخ شناسانه، جامعه شناسانه و معرفت شناسانه از منظر رویکرد تمدن اسلامی میپردازد....
استاد میرباقری در کتاب اندیشه تمدن نوین اسلامی، از منظرها و زوایای گوناگونی، شخصیت متفکر فرزانه علامه سید منیرالدین حسینی الهاشمی (ره) را کاوش کرده و سعی نموده تا تصویری روشن از دغدغه ها، رسالت ها و محصولات فکری ایشان و نسبت آن با انقلاب اسلامی، تمدن اسلامی، حوزه های علمیه و روشنفکری دینی ارائه کند.
کتاب «چرائی، چیستی و چگونگی احکام حکومتی»، شرحي بر مسئله ي احكام حكومتي از منظر انديشه هاي استاد سيد منيرالدين حسيني شيرازي است. این کتاب، اثر استاد اسماعیل پرور، مدیر گروه پژوهشی اصول احکام حکومتی فرهنگستان علوم اسلامی است.
کتاب «مبانی و پیش فرضهای حكومت دینی و ولایت فقیه» درس گفتارهایی از استاد معظم حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی میرباقری پیرامون مبحث "حکومت دینی" می باشد.
کتاب «مبانی نظری روش طبقه بندی علوم» درس گفتارهایی از استاد معظم حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی میرباقری پیرامون "فلسفه تطبیقی" است که در جمع برخی از علاقمندان این مباحث، به صورت آموزشی ـ پژوهشی در سالهای ۷۲ ـ ۷۳ تحت عنوان «روش طبقه بندی علوم» ارائه گردیده است.
درس خارج «مبانی فقه حکومتی» با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محمد مهدی میرباقری از دیماه سال 1391 به صورت هفتگی آغاز گردید. تبیین مبادی و مبانی فقه حکومتی، هدف اصلی از برگزاری این جلسات می باشد. بخش اول از سیر مباحث، به تقریر و دسته بندی تعاریف و تلقی های مختلف از فقه حکومتی می پردازد؛ تعاریف مختلف ...
این کتاب به دنبال جريانشناسي فكری و ارزيابی جامع و کامل آنها در جامعه کنونی نيست، بلکه در پی شناسايی گفتمانهای کلان جريانها و گفتمانهایی است که مدعی پاسخگویی به مسائل و مشکلات میباشند که پاسخهای آنها در واقع آشكارا يا پنهان از يك دسته پيشفرض ها و اصول موضوعهای خاص نشأت می گيرد و در نهايت ايدهها ...
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پیروزمند در کتاب "نظریه بنیادین در مناسبات دین و فرهنگ" به واکاوی رابطه دو موضوع مهم و سرنوشت ساز یعنی دین و در چهار فصل «دین شناسی»، «فرهنگ شناسی»، «نسبت دین و فرهنگ» و «سطح گستره فرهنگ» به تبیین مناسبات دین و فرهنگ می پردازد.
![]() | ۱ | ۲ | ![]() |